Sponsoring

Stichting LOL

In 2008 heeft Louise Krijnen (moeder van Loes) stichting LOL (Leuk Ontspannen Logeren) opgericht. De stichting zet zich in voor de financiƫle ondersteuning van het logeerhuis van Mike en Maria via subsidiering en fondsen. Via Stichting LOL zijn inmiddels al verschillende voorzieningen gerealiseerd.

Stichting LOL helpt Mike en Maria om leuke dingen met de kinderen te blijven ondernemen.

Voor meer informatie over Stichting LOL kunt u contact opnemen met
Louise Krijnen - Rek. nr Rabobank 1218.19.590

Sponsors

2009
De Johan Cruyff Foundation heeft diverse speeltoestellen voor in de tuin gefinancierd en geĆÆnstalleerd.

De Johan Cruyff Foundation wil zich inzetten om kinderen in beweging te krijgen. De Foundation bestaat sinds 1997 en is uitgegroeid tot een organisatie die elke dag opnieuw de jeugd in beweging brengt en houdt. De Johan Cruyff Foundation doet dat door projecten op te zetten en te ondersteunen die sport en spel stimuleren.

Voor meer informatie: www.cruyff-foundation.org

2009
Het Oranjefonds heeft Mike en Maria een geldbedrag geschonken ter ondersteuning van de inrichting en verbouwing van het logeerhuis.

Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Het fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door de steun van het Oranjefonds ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

Voor meer informatie: www.oranjefonds.nl

2009
De NSGK Nederlandse Stichting

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap. De stichting maakt het mogelijk dat zij met hun beperking gewoon kunnen spelen, leren, sporten, wonen en werken.

Voor meer informatie: www.nsgk.nl

2010
Deze website is tot stand gekomen door Nike Martens (journalist en fotograaf) en
Fransje Keur (webdesigner) - jFk Design & Company.